Navigatie

Uniek Engel en Aura edelstenen.

Deze bijzondere edelstenen zijn in de collectie Ängel Aura hangers"


 


Golden Aura hanger hart ruim 2 cm gefacetteerd.

Circa 2.2 cm

Omschrijving:
Familie van de aqua aura. Dit is de geel/oranje variant. Een hele spirituele en hoge frequentie steen. Deze steen leert accepteren, leert aanvoelen, leert luisteren, leert omgaan met alles wat betrekking heeft op de spirituele wereld. Dat betekent dat je contacten sterken worden naar de spirituele wereld maar tegelijkertijd betekent dit dat je auraveld en je chakra’s zich
beginnen af te stemmen op een tweede stuk van jezelf. De golden aura helpt je met het loslaten van oude stukken, oude banden. Hij helpt bij het loslaten van je kinderen. Hij leert je vertrouwen te hebben in jezelf.

 

Angel Aura hanger bol 12mm

Circa 12 mm

Omschrijving:

Angel aura is familie van de Aqua Aura. Het is de witte versie ervan. Deze steen helpt voornamelijk met het loslaten van vooroordelen. Daarbij zorgt hij ervoor dat je contact kunt krijgen met de kosmische energie ofwel het witte licht. Voor healers zorgt hij ervoor dat je deze energie ook gebruiken kunt, de stroming kunt gaan voelen en dat je ook kunt gaan aanvoelen wanneer je dit licht nodig hebt of wanneer je deze energie zou moeten aanwenden. Deze steen heeft een zeer fijne trilling, die je in contact brengt met engelen.

 


Prasioliet.

Omschrijving:
Ofwel doorschijnende groene amethist. Ontstaat in de natuur zelden, maar ontstaat wel en het is een hele goede steen om eigenlijk een stukje karma te ontvangen, te accepteren doorzettingsvermogen te geven, trouw te blijven aan jezelf en te luisteren naar het hart. Werkt tegen krampen en is een hele goede steen om de hogere trillingen verbetert op te zetten. Beschermt je hart bij moeilijke, zware situaties. Voor gevoelige mensen die op alles reageren. Hypersensitieve mensen.

 

Aquamarijn:

De kalmerende energieën van aquamarijn verminderen stress. Aquamarijn harmoniseert zijn omgeving en beschermt tegen verontreiniging. Het heft blokkades in de communicatie op en bevordert zelfexpressie. Keel Chakra.

Psychisch heeft aquamarijn een affiniteit met gevoelige mensen. Bestrijdt de neighing te oordelen, biedt steun aan iemand die gebukt gaat onder verantwoordelijkheden en moedigt mensen aan verantwoordelijkheid voor zichzelf te nemen. Schept een oprechte, volhardende en dynamische persoonlijkheid. Het kan oude, zelfvernietigende programma’s doorbreken.

Kalmeert de geest, filtert infomatie die de hersenen wil binnendringen, verheldert de waarneming, verscherpt het intellect en heft verwarring op.  Helpt eigen gevoelens te interpreteren. Verlicht angsten en vergroot de gevoeligheid.

Spiritueel verscherpt aquamarijn de intuïtie en helderziendheid. Prachtige steen voor meditaties, bevordert een hoge b bewustzijnstoestand en spirituele waakzaamheid.  Aquamarijn beschermt de aura, brengt de chakra’s op een lijn, verheldert het keelchakra en brengt communicatie vanaf een hoger niveau op gang. Het zorgt voor harmonie tussen de fysieke en spirituele lichamen.

Genezing; helpt tegen keel pijn, opgezwollen klieren en schildklierproblemen. Het harmoniseert de hypofyse en reguleert hormonen groei. Kracht aan de reinigende organen, ondersteunt de ogen, kaak, gebit en maag. Kalmeert over reacties van het immuunsysteem. Hooikoorts.

Aquamarijn:  Engelensteen (Aartsengel Muriël). Bij hooikoortsen allergieën.

Golden healer kristal:

Omschrijving:
Het mooie van dit kristal is, dat het heel sterk genezend is, een hele mooie trilling heeft en daardoor heel goed gebruikt kan worden door healer. De genezende kracht bij jezelf als het ware oproept, opwekt en dat door je auraveld heen stimuleert, zodat je opeenhopingen, speciale moeilijke punten veel beter kunt
bereiken. Tegelijkertijd is het een steen die heel veel losmaakt bij mensen in de zonnevlecht en dit heeft te maken met liefde en warmte. Voor mensen die moeite hebben met affiniteit en genegenheid. Helpt met opschonen emoties, maakt diepe en oude emoties los. Helpt met verwerken oude gevoelens schoont het hart op. Voor mensen die in een genezingsproces zitten,
emotioneel maar ook geestelijk.

Geel Labradoriet.

Toegang tot de hoogste niveaus van bewustzijn, versterkt visualisatie, trance, helderziendheid en het vermogen tot kanaliseren. Het is weldadig voor het zonnevlechtchakra en breidt het geestelijke lichaam uit door hogere wijsheid aan te voeren. Het heelt maag, milt, lever, galblaas en bijnieren.

Leg het op de 3de oog of de zonnevlecht, of houd het vast.

Toermalijn:

Toermalijn reinigt, zuivert en transformeert dichte energie tot een lchtere vibratie. Het aardt spirituele energie, reinigt en balanceert alle chakra’s en vormt een beschermende schild om het lichaam.

Sjamaansteen die tijdens rituelen bescherming biedt.

Op psychisch niveau helpt toermalijn uzelf en anderen te begrijpen, het voert u diep in jezelf, bevordert zelfvertrouwen en vermindert angst. Verbant gevoel van slachtoffer te zijn en trekt inspiratie, mededogen, verdraagzaamheid en voorspoed aan.

Krachtige geestelijke genezer die de 2 hersenhelften in balans brengt en negatieve denkpatronen omzet in positieve. Geestelijke, chakra’s en biomagnetische mantel processen op een lijn. Behandeling paranoia en dyslexie, verbetert de oog-hand coördinatie en opname en vertaling van informatie.

Fysiek heft toermalijn spanning op en brengt de mannelijke en vrouwelijke energie in je lichaam in evenwicht.

Genezing, de strepen langs de zijkant van de toermalijn versterken de energiestroom, waardoor een geneeskrachtige steen ontstaat die tevens voor meer energie zorgt en blokkades uit de weg ruimt.

De diverse kleuren hebben hun eigen genezende eigenschappan..

Zwart toermalijn:

Beschermt tegen straling, psychische aanvallen en allerlei soorten negatieve energieën. Het creëert een verbinding met het wortel chakra, aardt energie vergroot de fysieke vitaliteit spanning en stress worden teruggedrongen. Negatieve gedachten verdrijven bevordert een ontspannen houding en objectieve neutraliteit met heldere, rationele denkprocessen. Moedigt een positieve houding stimuleert praktische creativiteit.

Beschermt tegen slopende ziekten, versterkt het immuunsysteem, behandelt dyslexie en artritis, pijnstillende en maakt de ruggengraat recht.

Blauw toermalijn;

Activeert de keel en de 3de oog chakra. Stimuleert de drang naar spirituele vrijheid en helderheid van zelfexpressie. Steunt paranormaal bewustzijn, bevordert visioenen, opent de weg naar dienstverlening aan anderen en stimuleert trouw, ethiek, verdraagzaamheid en liefde voor de waarheid. Het straalt vrede uit. Maakt droefheid en geblokkeerde gevoelens los en brengt ze voorzichtig naar het oppervlakte, waar ze worden opgeheven. Ontwikkelt het innelijke gevoel van verantwoordelijkheid.

Groen toermalijn:

Uitstekende genezer, behulpzaam bij het visualiseren. Opent het hartchakra, bevordert mededogen, tederheid, geduld en het gevoel ergens bij te horen. Zorgt voor evenwicht en bevordert openheid en geduld door angsten te verjagen en negatieve energie om te zetten in positieve. Verjongt en inspireert tot creativiteit. Overwint problemen met vaderfiguren. Zorgt voor een goede slaap en gemoedsrust. Versterkt het zenuwstelsel van verschuiving in vibratie. Behandelt ogen, hart, thymus, hersenen en immuunsysteem, stimuleert gewichtsvermindering, gaat chronische vermoeidheid en uitputting tegen. Ontgift en geneest constipatie en diarree. Helpt claustrofobie, paniekaanvallen en hyperactieve kinderen.

Roze toermalijn:

Een afrodisiacum daat liefde in de materiële en spirituele wereld aantrekt. Het biedt de zekerheid dat het veilig is lief te hebben, inspireert tot zelfvertrouwen in liefde en bevestigt dat je eerste moet van jezelf houden. Bevordert het delen van lichamelijk genot, verdrijft emotionele pijn en oude destructieve gevoelens door het hartchakra te reinigen en verenigt liefde met spiritualiteit. Bevordert vrede en ontspanning, verbindt je met wijsheid en mededogen en stimuleert ontvankelijkheid voor genezende energieën. Brengt balans in een gebrekkig functionerende endocrien stelsel en is goed voor hart, longen en huid.

Regenboog Aura hanger hart 2 cm gefacetteerd

Circa 2 cm

Omschrijving:
Familie van de Aqua Aura. Zorgt voor spirituele ontwikkeling en groei.
Helpt met het verbinden van de chakra's en eventuele blokkades voor spiritueel contact te verminderen.
Zorgt voor de positieve ervaring in het gevoel mbt de spiritualteit.

 Let op:
Mineralen zijn natuur producten, kleuren kunnen afwijken van de foto.

Tanzien Aura hanger free-form gefacetteerd

Circa 2 cm
Omschrijving:
Helpt je bij afstemmen op de violette vlam. Biedt spirituele troost bij depressie,maakt rustiger. Bij migraine. Bij ontstekingen en fibromyalgie. Deze steen helpt je om de wereld te zien zoals deze voor jou bedoelt is, zodat je kunt richten op de juiste weg.
Let op:
Mineralen zijn natuur producten, kleuren kunnen afwijken van de foto.

 

 Aqua Aura hanger free-form gefacetteerd klein

Omschrijving:
Engelensteen (Eigen beschermengel). Bevrijdt U van beperkingen en schept ruimte voor iets nieuws, stimuleert zelfexpressie. Reinigt en kalmeert, heft stress op, vult gaten in de aura, beschermt tegen negativiteit en het zorgen van balans die nodig is.
Versterkt thymus en daardoor ons immuunsysteem. Verwijdert negatieve energieën uit het verfijnde energetische lichaam. Aqua aura opent de keelchakra waardoor men verdriet wat vast zit, los kan laten. Helpt met het doorgeven van boodschappen.

De foto is een voorbeeld foto van het assortiment, u ontvangt deze of een vergelijkbare steen welke altijd van gelijkwaardige kwaliteit is.
 
Let op:
Mineralen zijn natuur producten, kleuren kunnen afwijken van de foto.

 Angel Aura hanger free-form gefacetteerd groot

Omschrijving:

Angel aura is familie van de Aqua Aura. Het is de witte versie ervan. Deze steen helpt voornamelijk met het loslaten van vooroordelen. Daarbij zorgt hij ervoor dat je contact kunt krijgen met de kosmische energie ofwel het witte licht. Voor healers zorgt hij ervoor dat je deze energie ook gebruiken kunt, de stroming kunt gaan voelen en dat je ook kunt gaan aanvoelen wanneer je dit licht nodig hebt of wanneer je deze energie zou moeten aanwenden. Deze steen heeft een zeer fijne trilling, die je in contact brengt met engelen.

De foto is een voorbeeldfoto van het assortiment, u ontvangt deze of een vergelijkbare steen welke altijd van gelijkwaardige kwaliteit is.

Let op:

Mineralen zijn natuur producten, kleuren kunnen afwijken van de foto.

 

 

 

 

 


 

 

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2017 - 2018 Chakra Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.